Comunicació

Vermut solidari

14 de març. Sigues un superheroi i participa d'aquesta jornada solidària

Dissabte, 14 de març de 2020

El Vermut Solidari va néixer el novembre de 2015 amb l’objectiu de donar l’oportunitat a diferents entitats solidàries sense ànim de lucre a que fessin difusió de la seva tasca per fomentar així l’esperit solidari de tota la família, a més d’aportar una quantitat econòmica a la seva causa.

Sota el lema “Sigues un superheroi” (un superheroi és algú que ajuda i fa el bé), el Vermut Solidari anima a tothom a interessar-se per causes que necessiten ajuda, no només durant aquesta jornada, sinó animant a adoptar una actitud solidària en el dia a dia i encomanant-la a tothom al nostre voltant.

Durant el vermut tothom tindrà l’oportunitat de conèixer la tasca de les entitats i participar en les activitats proposades per elles mateixes. Es tracta d’aconseguir que a través d’experiències viscudes en primera persona a través d’aquestes propostes la gent s’hi aboqui i entengui el perquè és necessari que existeixin persones, associacions i entitats dedicades a defensar diferents causes que d’una altra manera quedarien silenciades.
L’AMPA també convida al Banc de Sang, que no accepta donatius econòmics però que té la possibilitat de fer una campanya addicional de recollida de sang a la ciutat.

Per tal d’aportar el nostre petit gra de sorra en forma de diners, l’AMPA demana un donatiu voluntari de 2€ (no obligatori) per accedir al recinte de l’escola durant la celebració del Vermut. I, a més, organitza un sorteig d’objectes i serveis donats per multitud de negocis del nostre entorn més proper: des de cistells de fruita o sopars, fins a làmines d’il·lustradors o sessions de fotografia.

Finalment, i com un dels objectius més importants d’aquest Vermut, l’escola recolza a l’AMPA en aquesta tasca treballant durant els dies previs a cada classe les temàtiques i les causes defensades per cadascuna de les entitats, de manera que els nens i nenes puguin conèixer de primera mà la seva labor i difondre-la, convidant a tota la família a assistir al vermut de dissabte.

Com veieu, el vermut solidari connecta famílies, escola i entorn més proper.